Kurta Adam - Kurta Sepanjang Zaman

Kurta Adam ~ Kurta Sepanjang Zaman Bob Rock LoveLily

 

'Selesa di pakai di hari yang panas, nyaman ketika hari yang sejuk'

- Farhan, Shah Alam -

'Selesa. Sesuai untuk orang berbadan besar seperti saya. Poket pun banyak. Boleh sumbat macam-macam'

- Zul, Damansara -

'Kurta Plus Size feveret. Ukuran kurta sangat sesuai. Tak sempit di perut'

- Ahmad Shah, Putrajaya -

 

Kurta Adam merupakan kurta pertama yang dikeluarkan oleh Bob Rock LoveLily pada RAYA 2018. Diilhamkan sebagai satu idea kurta yang elegan, simple tetapi cukup fleksibel untuk dijadikan pakaian saiz besar harian. Bukan sekadar satu pakaian menyambut perayaan ataupun beribadah tetapi sebagai satu pakaian saiz besar yang boleh digayakan di mana sahaja, walau apa pun jua acaranya. 

Fabrik 'Oxford Cotton' menjadi fabrik pilihan kerana kepelbagaian pilihan warna menarik disamping ciri-ciri hebat fabrik yang serap peluh, tahan lasak dan mudah dibasuh. Keselesaan pemakai menjadi keutamaan. 

Bercirikan kolar Mandarin atau 'Chinese Collar' untuk keselesaan dibahagian leher, kurta ini dilengkapkan dengan 1 poket di dada kiri dan 2 poket sisi tersembunyi untuk memberikan ruang simpanan yang banyak untuk individu zaman ini. Kurta mesra gajet!

Maklumbalas pelanggan pula menyaksikan Kurta Adam diberikan Potongan Relax Fit untuk membenarkan ruang tambahan di bahagian perut seterusnya memudahkan pergerakan si pemakai.

Dan seperti perumpamaan omputih;

'The rest is history' kerana Kurta Adam terus mendapat perhatian di hati setiap pelanggan Bob Rock LoveLily sejak tahun 2018 hinggalah sekarang. 

Kurta Adam boleh diperolehi dalam 2 opsyen:-